ПРИЈЕМ ДЕЛЕГАЦИЈЕ НС ИПА СРБИЈЕ KОД ДИРЕKТОРА ПОЛИЦИЈЕ

У свечаној сали Палате Србија у Београду, потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић, поводом Дана Министарства унутрашњих послова, Славе Министарства и Дана полиције, дана 6.9.2019. године, уручио је захвалницу и златну плакету НС ИПА Србији за “досадашњу и успешну сарадњу” са Министарством унутрашњих послова. Тим поводом, директор полиције генерал Владимир Ребић, уприличио је пријем делегације НС ИПА Србије у просторијама Дирекције полиције.
Председник НС ИПА Србије, академик проф. др Небојша Пантелић је том приликом упознао директора полиције са досадашњим многобројним реализованим активностима на домаћем и међународном плану (едукативним, спортским, културним, хуманитарним и др.), као и са планираним активностима у наредном периоду у циљу афирмације и подизања угледа Републике Србије и Министарства унутрашњих послова у свету. Посебно је захвалио дитректору полиције и његовим сарадницима на подршци, без које овакав успех НС ИПА Србије у свету не бих могао бити остварен.
Директор полиције генерал Владимир Ребић је истакао значај активности, које НС ИПА Србија свакодневно реализује и са којима даје значајан допринос подизању угледа државе и министарства у свету, а са којима је он лично добро упознат. Такође је истакао да ће НС ИПА Србија и у наредном периоду имати његову подршку, као и подршку Министарства, што је и министер унутрашњих послова др Небојша Стефановић, истакао у свом обраћању приликом уручења награде.
Делегација НС ИПА Србије је на крају пријема, директору полиције уручила златну плакету за “допринос у остваривању циљева и задатака ИПА”.