ДАМЕ ГОДИНЕ

У ексклузивном простору Белеxпо центра у Београду, дана 21. априла 2019. године, одржана је 6. Међународна додела признања истакнутим женама из јавног, привредног и друштвеног живота Србије и Европе под називом “ДАМА ГОДИНЕ 2019”.
Признање ДАМА ГОДИНЕ је годишња награда за истакнуте жене из јавног, друштвеног и привредног живота – за рад, друштвени допринос и стваралаштво, а уједно подржава и промовише идеју родне равноправности и положај жена у друштву. Даме и лауреате бира организациони одбор Првог клуба дама.
Реч ДАМА је лепа, софистицирана и децентна као и значење које носи. Са тим у вези, од добитница признања се очекују префињен став, истанчан укус, отмени манири, умереност у реакцијама и понашању.
Дама године је јединствени догађај у Европи који на посебан начин слави жену као даму, а сама манифестација је већ попримила етикету Бренд манифестације посвећене женама.
Изузетна част по први пут, указана је и НС ИПА Србије, чије су чланице такође награђене са овом ласкавом наградом.
Манифестацију је отворио министар за заштиту животне средине Горан Триван, који је уједно и нашим чланицама уручио награду. У име свих дама чланица НС ИПА Србије, награду је примила МсЦ Нена Kричак, начелница Одељења у Управи за ванредне ситуације Београда и потпреседница Регије Београд, која се и обратила присутним званицама.
На догађају је било присутно преко 500 ВИП званица из свих сфера живота, међу којима, министри у Влади Републике Србије, амбасадори земаља из којих долазе лауреати, представници локалних самоуправа, туристичких дестинација, привредници, јавне личности и др.

[Gallery not found]