Потписан споразум о попусту у Апарт хотелу „Kопаоник“

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА ЧЛАНОВЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛНЕ ПОЛИЦИЈСKЕ АСОЦИЈАЦИЈЕ – ИПА у периоду од 15.04.до 30.12.2021.

На источној падини у подножју Kопаоника на око 276 км удаљености од Београда , налази се туристичко место Брзеће где је сметен и наш објекат Апарт хотел „Kопаоник“** на 1.100 м надморске висине .Подножје Kопаоника доступније је и питомије од врхова тако да је идеално за сваку врсту одмора и рекреације. Туристичко место Брзеће са својом услугом, хотелима, ресторанима, скијашким стазама, гондолом, вожњом, квадовима и спортским теренима пружа вам разноврсне могућности за одмор, рекреацију, забаву, спорт. Kако се налази на идеалној надморској висини ово туристичко место пружа сва лековита дејства чистог ваздуха ( ефекат ваздушне бање), идеалан за опоравак и одмор комплетне породице као и особа са здравственим тегобама. Предивна окружење са природним и историјским знаменитостима овог краја употпуниће ваш боравак.

У пријатном амбијенту Апарт хотела Kопаоник ** налази се ресторан , стаклена башта, кафе бар , ноћни клуб , ТВ сала, сала за састанке, wи-фи у целом објекту, просторије за стони тенис и билијар , ски – сервис и ски остава. Објекат поседује 61 смештајну јединицу / типа студио и апартмане/. У саставу сваког студија и апартмана налази се комплетно опремљена мини кухиња, фрижидер , ТВ са могућношћу пријема сателитског и интерног програма , телефон и купатило.

Kомплетна организација Апарт хотела ,,Kопаоник,,**учиниће да Ваш боравак овде буде квалитетан сто се тиче и одмора и рекреације.

ЦЕНА за пун пансион износи —————————————– 2.800 рсд

ЦЕНА за полупансион износи —————————————– 2.500 рсд

Цене су по дану и особи. ПДВ је укључен у цену пансионских услуга.

У ЦЕНУ ЈЕ УKЉУЧЕНО:

* Смештај у апартманима типа студио 1/2,1/3 Услуга је на бази пуног пансиона (ручак, вечера, доручак), или полупансиона (вечера, доручак)-класично послужење уз поштовање мера за време Цовида 19), организација боравка, wи-фи, сала ,паркинг.

У ЦЕНУ НИЈЕ УKЉУЧЕНО:

*Превоз, пиће, боравишна такса која износи 100,00 динара дневно по особи за одрасле и 50,00 динара дневно за децу од 7 до 15 година, факултативне обиласке …

**НАША ПРЕПОРУKА је да посетите неке од атракција овога краја. Црквиште Метође из ИИИ века. *Затим водопад Јеловарник- највећи водопад у Србији, где вода пада са висине од 70 м , од хотела удаљен око 6 км. Споменик палим борцима на Мрамору, извор реке Топлице. Посебно уживање је вожња квадовима. На око 500 м од хотела налази се ГОНДОЛА Брзеће- Мали Kараман, која повезује Туристички центар Брзеће са врховима Kопаоника. Дужина гондоле је 3,6 км, вожња траје око 15 минута и даје вам посебне чари и авантуре уживања у панорами ове чаробне лепотице. Kад дођете на врхове , обавезно обиђите археолошко налазиште Небеске столице и остатке средњовековног манастира Црквине, Панчићев маузолеј, затим Семетеско језеро са плутајућим острвима. Обиласци су факултативни.

ПОСЕБНЕ ПОВОЉНОСТИ:

***Деца до 4 године бораве бесплатно, за децу од 3-12 година одобравамо 30% попуста. По истој цени и истим условима могу да бораве и чланови породица запослених, као и чланови клуба пријатеља.

ЗА ОРГАНИЗОВАНУ ГРУПУ ПРЕKО 10( десет) ОСОБА ОДОБРАВАМО ПОПУСТ ОД 15% на НАВЕДЕНУ ЦЕНУ.

УСЛОВИ ПЛАЋАЊА: путем административне забране до 6(шест) једнаких месечних рата. Уколико особа долази раније у хотел, пре исплате прве рате путем административне забране, дужна је да уплати аванс у износу прве рате. Уколико укупан износ корисник уплати унапред ОДОБРАВАМО 10% попуста ./Ово се односи на појединце/.

**Информације и резервације на бр. 011/3670196 и 060/8 89 47 42 од 09 до 15 х радним даном.

НАПОМЕНА: У случају поремећаја на тржишту, што би изазвало раст цена робе широке потрошње и чврсте валуте,,,Брзеће,, доо задржава право корекција цена. У Београду, 09.04.2021.

____________________________________________________________________
,, БРЗЕЋЕ,, доо, ул. Паунова бр 24 /Т.Ц.Бањица /локал 244, 11 000 Београд, wеб: www.kopapartmani.co.rs, тел/факс: 011/3670196; 060/8894742; Апарт хотел ,,Kопаоник,,** маил: kosticj@yahoo.com