МИХОЉСКО ЛЕТО 2018

У заједничкој организацији ИПА Регије Београд (Секције за путовања и дружење ) и ИПА ПР Херцег Нови, реализовано је путовање и дружење у Црној Гори. Током пута прво се паузирало код Вишеграда, а у раним јутарњим часовима у Требињу дочек су приредили председник ИПА ПР ХН Слободан Поповић и представник ИПА РК Требиње Бошко Вуковић, где су сви заједно обишли знаменитости града: Манастире Грачаницу, Тврдош и Стари град. Истог дана у Игалу, организовано је вече добродошлице од стране ИПА ПР ХН. Током забавне вечере организовано је наградно такмичење у певању. Победнику је уручена награда: дводневни излет на Увац.

Посећена је и Престоница Цетиње, где су домаћини обезбедили обилазак Националних музеја, Манастир св. Петра Цетињског, Биљијарде и Двора Династије Петровића. На овом путовању обишло се и родно места Петра ИИ Петровића Његоша, и у Етно села Св. Ђорђе, стари град Котор и ексклузивни комплекс Порто Монтенегро у Тивту.

У вечерњим часовима организовано је забавно дружење где су додељена још два наградна путовања: викенд на Златибору и једнодневни излет у Етно село „Станишиће“. На путу ка Београду обишао се Манастир Острог, Ђурђевића Тара и Манастир Милешево.

MVIMG_20181026_033356

MVIMG_20181028_105645