ИПА СРБИЈА НА ДАНУ ПОЛИЦИЈЕ

Дан полиције традиционално је одржан и ове године, 27. маја 2018. године, овога пута испред Дома Народне скупштине Републике Србије.
У склопу обележавања Дана полиције у Кнез Михаиловој улици одржан је традиционални свечани дефиле чете коњаника Полицијске бригаде и полицијских оркестара Србије, Мађарске и Пољске. Припадници Министарства унутрашњих послова у Пионирском парку од 10.00 часова на тактичко-техничком збору приказали су своје вештине и опрему, а програм је био прилагођен најмлађима који су уживали у дружењу са полицијским службеницима и кроз игру се упознали са радом полиције.
Прослава се завршила концертом полицијских оркестара министарстава унутрашњих послова Србије, Пољске и Мађарске, као и познатих домаћих певача на Калемегданској променади.
ИПА Секција Србија је као и увек до сада, узела учешће у овој манифестацији, којом приликом је покупила бројне симпатија грађана и најмлађих. Штанд је обишао и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић са сарадницима и упутио све похвале на досадашњи рад и залагање на представљању МУП-а у свету.